ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ - STAVENTO

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Μα πόσο κλασσική η περίπτωση να με καλούν για μια φωτογράφηση, όπου υποτείθεται οτι θα έχω τουλάχιστο μισή ώρα στη διάθεση μου, και ξαφνικά να ανακαλύπτουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας μου απομένουν μόνο 10-15 λεπτά...

Πανικός! Μαζί και κρύος ιδρώτας.  Άκυρα τα σχέδια, άκυρη η έρευνα για πιθανά σημεία φωτογράφησης λίγο πρίν το ραντεβού, και φυσικά άκυρο το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού μιας και όλα θα γίνουν σε μια ακτίνα λίγων μέτρων, έτσι ώστε να μήν υπάρχουν χρονοβόρες μετακινήσεις.

Τελικά όμως, αυτό είναι που λατρεύω στο επάγγελμά μου.  Αυτή η μικρή δόση άγχους και αγωνίας που σού έρχεται απρόβλεπτα. Όταν δε τα καταφέρεις, τότε ξεφυσάς με ανακούφιση και ικανοποίηση.  Άν μάλιστα δείς τα αποτελέσματα σου εκτυπωμένα στο περιοδικό,  τότε χασκογελάς σκεπτόμενος οτι μόνο εσύ γνωρίζεις τι πραγματικά έγινε πίσω απο αυτές τις εικόνες που υποδεικνύουν μια άρτια οργανωμένη και άκρως κοντρολαρισμένη δουλειά.

Σούπερ χαρακτήρας ο Μιχάλης!  Ευγενικός, φαινομενικά ντροπαλός, γεμάτος κατανόηση και άφθονο χιούμορ!  Τουλάχιστο αυτά κατάφερα να διαπιστώσω μέσα στα 15 λεπτά μου.

Επιστροφή